Beoordelingen van Van der Valk Hotel Volendam Katwoude

Recente recensies van Van der Valk Hotel Volendam Katwoude

5 sterren na 349 reviews

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Spare ribs waren koud, jammer want de rest was lekker

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed eten. Grote porties

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Patat en gebakken aardappelen waren heel slap en de keuze van de groente is voor Volendammers niet goed Rode bieten bij spareribs is een slechte keus

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het jammer dat op de vraag of het zonder makreel kon, totaal geen reactie kwam

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

De atjar en pinda’s zaten er jammer genoeg niet bij dat was wel een domper

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

De smaak en kwaliteit van het eten was goed. Echter als ik in het restaurant bestel krijg je een rijkelijk belegde schaal met vleeswaren en vis en overheerlijk toast met de bijbehorende smeersels. Nu ontvingen wij naar onze mening een schamele schotel met van alles een beetje en heel weinig. Ook was het er geen toast bijgeleverd. Al met al goede kwaliteit maar erg weinig en niet in verhouding met wat je in het restaurant ontvangt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten besteld, op de minuut was de bestelling klaar en werkelijk heerlijk gegeten. Top hoor vd Valk Volendam!

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig hotel, mooie omgeving en top kwaliteit dineren in je eigen kamer! Happy Couple

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is goed goede service prima

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd prima!! Diner was zeer goed op temperatuur en werd op de gevraagde tijd netjes bezorgd. Note: wij zullen blij zijn als binnenkort het restaurant weer geopend wordt en we weer lekker in het restaurant kunnen eten, is toch ook weer gezelliger, toch? -:)

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Mooie verse producten

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Slibtongetjes waren droog en harde korst. Voorgerecht was prima.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Carpaccio was uitstekend

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, op afgesproken tijd bezorgd...

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was echt fantastisch als of ik uit eten was. Jammer dat we dit niet eerder ontdekt hebben, een aanrader

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Alleen beetje jammer dat de bestelling niet goed was doorgekomen en we het eten een uur later kregen.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was koud bij aankomst van de kamer,was ook niet afgedekt,erg jammer

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaak van het eten was goed ,al had het eten wel wat warmer mogen zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, warm, keurig op tijd bezorgd!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed geregeld, lekker eten. Klopje op de deur, en je kon het karretje naar binnen rijden. Maar wat een geregel voor jullie, maar wel super gedaan. We hebben genoten. Ook het ontbijt was super geregeld

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was uitstekend er zat alleen geen verschil tussen de kleine en de grote zalm. En de bezorging was half later dan gemeld, maar verder heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was goed bereid, er was ruim voldoende dus een pluim voor de kok en de bezorging Dus een 9 voor alles, hartelijk dank daarvoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was, net zoals gewoonlijk, weer onwijs goed!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was super .jammer op terras die vele zwarte vogels eten op kamer was super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect geregeld, alles top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De schnitzel was op zich redelijk (hoewel de hoeveelheid saus wel erg zuinig was) maar helaas duurde het erg lang voordat ik kon betalen. Het eten was daardoor verder afgekoeld dan wenselijk. Zowel de bietjes als de rauwkost konden ons niet bekoren: de soort rauwkost paste meer bij een indische maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Vooral de slibtong!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg goed

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en ruim voldoende ook bij een kleine schotel. Bij Van der Valk is het eten altijd goed.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Fijne service!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker. Netjes verzorgd mooie porsies.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Alsof je in een restaurant zit! Alles heerlijk warm en keurig geleverd aan de deur van je hotelkamer! Top!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Had gisteren een veels te hard gebakken schnitzel, zonde van een mooi stukje vlees. Piet, kamer 144

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Hoofdgerechten waren prima alleen de bijgerechten wat minder. Aardappelen leken wel voor een 2e keer gebakken. Was een beetje jammer.

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend verzorgd. Je bepaalt zelf het eettempo.

Reactie van Van der Valk Hotel Volendam:Beste Dirk, Fijn om te horen dat u heeft genoten van het diner op de kamer. Ondanks de maatregelen proberen we de service te bieden die u normaal van ons gewend bent

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede service. Ook nog lekker warm ondanks het vervoer. Als er iets aan te merken was. Er staan geen speciale bieren op de bestel lijst! Verder alle lof!

Reactie van Van der Valk Hotel Volendam:Beste Gerard, Fijn om te horen dat u heeft genoten van het diner en de service. We zullen u tip over het speciaal bier intern meenemen.

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Kipdijsate besteld. Zag er verzorgd uit en was goed warm en prima op tijd aan de kamerdeur gebracht.

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Tijdens coronaperiode slechte Kaart Geen enkel vega gerecht.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was prima verzorgd, lekker gegeten.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Kamer prima in orde. Hebben eten besteld; ruim voldoende, maar het was warm, maar zeker niet heet of zelfs warm genoeg. Smaak en hoeveelheid was ruim voldoende. Ook ontbijt was prima; zelf halen natuurlijk, maar alles aanwezig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima, goed verzorgd lekker warm . Tevreden.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

2 voorgerechten netjes vooraf aan de kamerdeur gebracht. Nadien werden de hoofdgerechten aan de deur gebracht. Alles zag er netjes verzorgd uit en was goed warm en lekker.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima en verzorging op kamer was fijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd,lekkere warme broodjes erbij.gewoon helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed op tijd eten gebracht, warm, goede service, maar wel erg veel.

Reactie van Van der Valk Hotel Volendam:Beste Erik, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de service en het eten.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en keurig opgediend. Ook heel fijn dat er rekening werd gehouden met de voeding intoleranties. Een zeer fijn hotel waar iedereen vriendelijk is!! We'll be back.

Reactie van Van der Valk Hotel Volendam:Het eten was heerlijk en keurig opgediend. Ook heel fijn dat er rekening werd gehouden met de voeding intoleranties. Een zeer fijn hotel waar iedereen vriendelijk is!! We'll be back. Beste Babs, Goed om te horen dat u heeft genoten van het diner. Bedankt voor de mooie woorden over de service en het personeel. We zien u snel weer!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Hoewel de sfeer van het restaurant wordt gemist, was dit een goed alternatief en de service prima!

Reactie van Van der Valk Hotel Volendam:Beste Arjan, Fijn om te horen dat het eten heeft gesmaakt. We hopen u weer te mogen ontvangen zodat u weer kan genieten in het restaurant.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede kwaliteit, veel en lekker!

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en voldoende eten. Mooi gepresenteerd. Enkel de tomaten soep vond ik niet echt een soep en ook wat te zout.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs waren te gaar ze worden te zacht de bite was er van af Dat was erg jammer verder was de presentatie leuk en lekker sausjes friet rode kool en aardappeltjes

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed eten!

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten . Bestellingen liep erg vlot . Kwam op de afgesproken tijd op de kamer . Eten was erg lekker en zag er goed uit

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, goede service! Echt top

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De service was super maar de pizza had ons niet super goed gesmaakt. Het pizzadeeg was niet zoals het zou moeten zijn. Een beetje droog en de pizza zelf zeer vettig. De tomatensoep was een beetje flauw maar wel lekker vers. De smeersels bij het brood waren heerlijk en het stokbrood zelf ook lekker vers.

Reactie van Van der Valk Hotel Volendam:Beste Romy, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn dat de tomatensoep en het stokboord goed hebben gesmaakt. De punten over de pizza nemen we intern met ons mee. We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in het hotel

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Geen negatieve op- of aanmerkingen. We hebben ervaren dat het eten op je eigen hotelkamer ook best leuk is,

Reactie van Van der Valk Hotel Volendam:Beste Marti, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Wat fijn om te lezen dat het diner goed is bevallen op de kamer.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, hoeveelheid was oké, lekkere sauzen erbij Voor onze zoon was de kinderportie vissticks en frieten erg veel, maar samen kregen we het goed op.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede, snelle levering en prima kwaliteit eten. Wel iets aan de prijzige kant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De bezorging was perfect. Het eten was heerlijk. Dessert Tiramisu was veels te zoet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is goed verzorgd en lekker en ondanks de maatregelen toch lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, en ook snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten werd lauw geserveerd, en het vlees viel qua smaak best tegen. Ook de kip werd lauw geserveerd.

Reactie van Van der Valk Hotel Volendam:Beste Rison, Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor deze beoordeling. Spijtig om te horen dat het eten is tegengevallen. We nemen uw punten intern mee

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Schnitzel was ok, maar niet meer dan dat. De sate was een goedkoop smakend fabrieksding. Al met al niets bijzonders en zeker de prijs niet waard. Bediening was aardig en netjes op tijd, dat dan weer wel.

Reactie van Van der Valk Hotel Volendam:Beste David, Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het schrijven van deze review. Spijtig om te horen dat het eten niet naar wens is geweest. We nemen u punten intern mee. Fijn dat u tevreden bent over de bediening.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Hoeveelheid was ook goed. Wij hebben ervan genoten.

Reactie van Van der Valk Hotel Volendam:Beste Oscar, Bedankt voor deze mooie woorden. Fijn dat u heeft genoten van het eten. We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en prima geregeld. Iedere gang word apart tot aan de deur afgeleverd

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling ging makkelijk, mooi op tijd geleverd ook goed op temperatuur Maar helaas was de kwaliteit van het vlees zeer matig de schnitzel was niet vers gemaakt en de kippedijen van de saté waren wel erg vet. Jammer

Reactie van Van der Valk Hotel Volendam:Beste Rene, Bedankt voor deze beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service. Uw woorden over de schnitzel en de kippedijen nemen wij met ons mee.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, snel, en lekker warm, super service op de kamer !

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was perfect! Keurig op tijd bezorgd😁 . Het eten was ook goed warm. Vriendelijke bezorging. Een echte aanrader als je wat thuis wil laten bezorgen en niet uren wil wachten.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten werd ik kamer geserveerd en het was heerlijk . Goed warm en zeer vriendelijk personeel

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke warme maaltijd gehad. Voor herhaling vatbaar

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend gegeten. Goed verzorgd

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wordt eentonig,weer super lekker gegeten!!!!!!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling werd netjes op tijd gebracht. Portie was ruimvoldoende Smaak was prima Vooral de appelmoes was heerlijk

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

super goed geregeld! Het eten was erg lekker en precies op tijd, fijn dat het zo kan!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Alleen spaghetti bolognese te weinig smaak .iets meer kruiden ,bolognese smaak.rest Top

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden spare ribs klein en een cheeseburger besteld en het was heerlijk. De ribs waren zo mals dat het direct van het bot afviel en de cheeseburger was erg groot. De bijgerechten waren bijna allemaal lekker vonden wij. De witlof was lekker en de appelmoes was ook heerlijk volgens mij zelf gemaakt ook. De aardappeltjes waren niet lekker qua smaak en de patatjes waren te hard gebakken. Waar ik mij enorm aan kan ergeren is dat je een best wel geprijsd gerecht besteld en betaald en dan ook nog 1.25 voor een cupje mayonaise of ketchup moet betalen. Dat vind ik niet kunnen in een hotel.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer zeer goed!!!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks alles zorgt het personeel van van der Valk Hotel Volendam ervoor dat we een zorgeloos verblijf hebben. Chapeau!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten.. alleen wat zijn de prijzen omhoog gegaan zeg! Eigenlijk belachelijk voor hetgeen wat je krijgt. Half bakje patat en aardappels. Sla was ook minimaal gevuld het bakje. Jammer. 83 euro voor voorgerecht en hoofdgerecht voor met ze tweeen. Zijn hier 2 maanden geleden geweest maar de prijzen zijn flink gestegen. Was heel lekker maar voor ons geen derde keer voor hetgeen wat je ervoor krijgt.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld, perfect op tijd geleverd. Warm, met zorg gebracht tot de kamer. Top!!

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijke zalm en spareribs. Keurig verzorgd op de kamer gebracht zelfs met extra broodje erbij. Kon niet beter, veel dank.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten prijs kwaliteit was goed en op tijd het eten. Wat ik zo mooi vind aan van der Valk is het heerlijk appelmoes met kers erop. Nooit veranderen

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakte prima, maar we hadden verwacht dat we het voorgerecht, hors d'oevre varie (wilden we met zijn vieren een beetje van snoepen) wel vooraf zouden krijgen en niet gelijktijdig met de hoofdgerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

superrrr Niks om aan te merken. Goed eten. Vriendelijk Personeel.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste Valkthuis.nl, Wij hadden een Gegrilde Zalm en een Weiner schnitzel van het “huis”, met salade en friet met gebakken aardappeltjes, vers gemaakte appelmoes ,sausje en als dessert de tiramisu. Het eten was fenomenaal lekker. Exact op tijd geserveerd en warm. De bediening was vriendelijk en zeer behulpzaam! Grote complimenten voor de kok en het van der Valk personeel. Ondanks de COVID maatregelen toch een bijzonder goed concept! Het verblijf en eten is uitstekend! Dikke 10. Ontzettend bedankt , de borden waren leeg gegeten :-) . Groet Niek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het ging allemaal lekker soepel. Het werd netjes op de kamer gebracht. Goeie timing! Het was echt perfect!!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden als voorgerecht de gamba’s in knoflook olie, maar die waren enorm flauw en overcookt, de schnitzels en de Tournedos was top..

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch gegeten. Het eten wordt per gang bij de kamer afgeleverd. Goede kwaliteit. Goed bereid. Juiste temperatuur. Zeer tevreden, een aanrader

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De pizza was slecht. Koud en niet afgebakken. Op verzoek kregen we een nieuwe maar ook deze was niet ecbt lekker. Wel iets meer gebakken. Verder niets over gehoord na afloop

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg goed eten en ontbijt waren erg luxe. Mooie ruime kamer.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een bestelling van 2 hoofdgerechten maar 1 zakje friet (ongeveer kinder portie) en 1 bakje groenten. Het was wel lekker maar had wat meer gemogen. Bij een vorige bestelling zaten er twee bakjes groenten en een grotere zak friet bij. Jammer dat dat blijkbaar wisselend is.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Diner op de kamer was zeer matig, voorgerechten waren goed, maar hoofdgerechten zeer matig, schnitzel lag gekruld op bord en was gort droog, vis was redelijk maar was koud,en bijgerechten waren ondefinieerbaar. Ontbijt was goed.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect!!!!!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend, heerlijk.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker. Alleen kreeg ik dopje niet vd cola af, moest naar beneden voor opener.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Voldoende porties. Hoofdgerecht werd 30 minuten ma voorgerecht gebracht. Super!! Heerlijk genoten van diner op kamer. Lekker rustig.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede prijs/kwaliteit

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben van alles genoten,het eten,de kamer,het uitzicht,personeel super en de kamers waren spik en span.Wij komen zeker weer binnenkort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna net zo goed als in het restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden besloten om eten te bestellen. En tot onze verbazing hebben we lekker geeten het was zeer lekker. We hebben lekker gesmikkeld. Uit de kunst

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg goed

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima goede service Alleen nu wel wat ik besteld had De keer daarvoor had ik 1 grote sparribs en kleine wat ik nu ook had besteld de eerste x had ik 2 kleine gekregen Had wel voor 1 grote betaald

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was prima verzorgd

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Al regelmatig besteld, maar misschien is het tijd de kaart een beetje te updaten met nieuwe, spannender gerechten. De kwaliteit ligt het zeker niet aan hoor, maar het aanbod verveelt inmiddels wel een beetje.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeft zeer goed gesmaakt en was meer dan voldoende! Dank!

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten zag der heel goed en lekker uit Alleen jammer dat de burger niet gaar was Wat wij eigenlijk niet verwachten van die heerlijk restaurant

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk als vanouds

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en de manier hoe het geregeld was zowel de tafel op de kamer als de bezorging per gang is een heel groot compliment voor jullie.een dikke vette tien+

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Onze bestelling was perfect, met goede zorg tot aan de kamer gebracht. De menu’s waren goed verzorgd, voldoende en lekker. Top geregeld

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super smakelijk gegeten. Voor 4 personen was het zelfs teveel. Met name de witlof en aardappels en patat. Spareribs waren perfect, vlees viel zo van de botten.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service . Eten was heerlijk en volgens afspraak

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer een feest in deze tijd. Een zeer vriendelijke ontvangst een lekkere rustige kamer met uitzicht op de tuin. Ontbijt was ruim voldoende en het diner helemaal oke.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd bezorgd bij de ingang van ons vakantiepark. Alles nog super warm, ruime porties, veelzijdige bijgerechten. Voor herhaling vatbaar! Dankjewel en tot ziens!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede service en lekker eten in de auto opgegeten komen zeker terug Borden alles was geregeld

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten ... bediening is super !!!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd, goedeprijskwaliteit verhouding

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten perfect, maar de patat is slap en bijna koud

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed geregeld en verzorgt

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging, lekker eten en ook nog met een pepermuntje erbij! Complimenten

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Meer dan voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op tijd

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeker een aanrader smaakte heerlijk alles was lekker op smaak en veel!!!!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en prima geregeld qua bezorging op de kamer.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk voorgerecht en genoten van het hoofdgerecht, top kwaliteit, super service in het hotel. Altijd vriendelijk personeel. Top !

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had Tournedos, rood, besteld. Kreeg een doorgebakken, veel te gaar stuk vlees. Voor mij niet te eten.

Reactie van Van der Valk Hotel Volendam:Beste Karel, Wat vervelend om te horen dat de biefstuk is tegen gevallen. Er spelen verschillende factoren mee waarom het moeilijker is om de biefstuk thuis perfect te laten bezorgen, zoals de aanrijdtijd. We zullen uw feedback meenemen bij de volgende bestellingen. Ik wens u een fijn weekend!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en ruim voldoende

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Het was alsof we in ons eigen privé restaurant zaten. Alles netjes per gang gebracht. Het was top.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en ruim voldoende!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

😍😍😍

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is als of je bij vd Valk eet, maar dan thuis 😊. Zelfs de bezorgster komt in haar werk tenu. Keurig.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd uitstekend meer dan genoeg en goede kwaliteit. Tot gauw in het restaurant (veel leuker).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima en goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfecte kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde. Snel geleverd!! Het eten zou nog iets warmer mogen. Vriendelijke bezorger.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden!!! Het eten was echt heerlijk, we verbleven op het marinapark dus moesten een stukje rijden met het eten. Maar was zo goed bereid en verpakt dat het nog warm was bij aankomst. Ook de side dishes waren heerlijk (en eerlijk gezegd onverwacht). Zeker aan te raden. Was 100% genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de coronamaatregelen is er toch veel mogelijk. Ontbijt zelf samenstellen bij het buffet. Dan nuttigen op de kamer. Diner is eenvoudig te bestellen via de receptie of online. Het wordt bezorgd bij de kamer. We missen wel de gezelligheid van mensen om ons heen, zoals in een restaurant. Maar misschien komt die tijd nog terug. Voor de rest alleen maar lof voor het personeel. Vriendelijk, bereidwillig en zorgzaam.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Hadden ons verheugd op een grote, mooi opgediende, rijk belegde pizza. In plaats daarvan was het een pizaatje in een doos die van een slechte pizzeria uit de buurt leek te komen. Vol met kaas, hele plakken hadden wij het idee. We hebben allebei buikklachten gehad snachts.

Reactie van Van der Valk Hotel Volendam:Beste Nancy, Bedankt voor de feedback! Jammer om te horen dat uw bestelling tegenviel. We zullen dit intern bespreken en nemen uw feedback mee. Fijn weekend!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt een super uitgebreide paasbrunch. Met een aantal producten die je nog even warm moet maken. (met duidelijke instructie). we hebben er van genoten. :)

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Een zesje, meer niet. Alles wat we kregen (schnitzel, saté, groeten, gebakken aardappeltjes, patatjes) was net niet echt goed, wat wel zou moeten kunnen. En inmiddels verouderd. Het doet geen enkel beroep op de creativiteit van de kok. Jammer, gemiste kans. Overigens was de verzorging van de maaltijd op onze hotelkamer voortreffelijk.

Reactie van Van der Valk Hotel Volendam:Beste Victor, Bedankt voor de feedback! Jammer dat uw bestelling tegenviel. We zullen dit intern bespreken. Fijn dat u wel heeft genoten van het diner op de kamer. Ik wens u een fijn weekend!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en op tijd gebracht

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en geweldige service! Bedankt!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Super die roomservice zo! Voor herhaling vatbaar!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestelling kwam precies op tijd.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! En fijne service bij het afhalen :)

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Diner wordt netjes op een aparte tafel naar de hotelkamer gebracht op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig tot voor de deur in hotel gebracht. Grote porties, alles lekker warm. Prima service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet zo leuk als uit eten gaan natuurlijk maar de kwaliteit was als vanouds. En keurig op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer geweldig. Super lekker. En ruim voldoende. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prettig verblijf van 3 nachten gehad met heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Met cadeautje erbij.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van de schnitzel viel tegen. Volgens ons was deze gefrituurd. Daardoor was hij droog. Deze kwaliteit zijn wij niet gewend bij van de valk

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk bijna net zo lekker als in het restaurant 👍😁

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed 👍 Wel beetje veel.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekker gegeten!! Was helemaal TOP!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heel erg lekker 😊 En heel fijn dat er een gedekte tafel in de kamer staat

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was verrukkelijk, we hebben er echt van genoten.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was uitstekend!! Zag er heel erg netjes uit en was heerlijk. Zoals we gewend zijn bij van der Valk in Volendam/Katwoude. Hoop dat het snel weer allemaal open mag dan komen we zeker weer.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goed van smaak en kwaliteit.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk dat ik voor mijn verjaardag een fles wijn er bij kreeg. Het was een feest maaltijd!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Van der valk bij je thuis.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt heerlijk! Spare ribs supermals net als de sate. Echt fantastisch!!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was prima in orde. Onze complimenten

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

zeer goede service en eten goeddd

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super mooi hotel... Netjes en schoon.. Onderkant van de kranen kunnen iets beter ivm kalk aanslag en de deur van de ingang van de kamerdeur zitten veel vinger afdrukken. Eten is super.. Netjes gebracht.. Echt super te vreden

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig op afgesproken tijd klaar, goed warm meegekregen in een nette verpakking. Smaak was voortreffelijk. We hebben ervan gesmuld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als in het restaurant maar dan supersnel thuis geleverd. We hebben al een paar keer besteld en het KAN NIET BETER TOP

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekkere maaltijdsalades! Vers en mooie portie!! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Maaltijd was koud.. maar wel begrip voor doordat de maaltijd naar kamer gebracht moesten worden.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk diner en stipt op afgesproken tijd geleverd.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke carpaccio salade. De kleine zalm was voldoende. Heerlijk toetje. Alles op de kamer geserveerd. Super aanrader.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super ,echt heerlijk gegeten.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker. Het eten werd op afgesproken tijd geserveeerd. Roomservice was beleefd.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel lekker eten, misschien iets over het eten heen zetten zodat het niet te snel afkoeld

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De spareribs waren heerlijk op smaak , maar erg kleine ribbetjes De schnitzel was ook heerlijk maar erg plat geslagen Aardappelen en friet ed waren heerlijk .. We vonden het ook geweldig dat het voorgerecht eerst werd gebracht en na een half uur het hoofdgerecht

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was niet warm , verder fijn dat we wel op kamer kunnen eten

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Spareribs zat heel veel vet aan! Daardoor weinig van gegeten. Werd wel netjes aan onze hotelkamer bezorgd!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten volgens verwachting okay. Friet had iets warmer gekund maar begrijpelijk gezien afstand. Voldoende saus bijgeleverd. Eten werd op tijd en netjes verpakt met beschrijving afgeleverd.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service! Het eten was heerlijk👍🏻

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig verzorgd

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies wat besteld hadden en keurig op tijd geleverd. De voor-, hoofd- en nagerechten goed gescheiden zodat alles netjes op temperatuur bleef. Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg goed en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Biefstuk smaakte top! Wel was hij welldone en vroeg om rare. Maar verder perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, super warm en heel veel eten! Ook heel leuk de fles bubbels bij de bestelling! Absolute aanrader!!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en goed warm. Zat ook voldoende tijd tussen de gerechten.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel gebracht en het was super lekker

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel erg lekker. Ook nalevering van de wijn is in goede gezondheid opgedronken

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was geweldig, heerlijk om toch te kunnen genieten van Van der Valk Volendam. Het is natuurlijk anders, je mist het uitje naar het restaurant. Indien jullie weer open mogen dan komen we weer graag!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Een uitstekende service! Wij hebben genoten van een heerlijk diner. Het eten was uitstekend bereid en er was meer dan voldoende van alles. Een kleine aantekening: de schotels werden keurig geserveerd met metalen, bolle schalen er overheen (Balletje balletje ...) Helaas ontbrak een knop aan de bovenzijde om de schaal te verwijderen. Met een vork konden wij het probleem oplossen. Er was één glutenvrij broodplankje bij de bestelling, waardoor het iets langer duurder. Maar dat is vaker het geval, begrijpelijk en de broodjes waren heerlijk! Twee soorten boter en olijfolie, perfect! Leuk om in deze rare tijd weer eens buiten de deur te kunnen eten. Chapeau voor dit initiatief!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten zoals verwacht weer heerlijk. Hebben geen negatieve dingen kunnen ontdekken, zij het dat voor een kleine eter een 3-gangendiner teveel van het goede zou zijn. Voor de rest goeie service.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Service prima. Kwaliteit van het eten is super. Morgen de zalm proberen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de 1e keer, alles prima: eten en de stipte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De spareribs waren heerlijk , complimenten voor de Kok.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

zeer fijn verblijf, zuivere nette kamer. ondanks corona goed te doen. ontbijten en avond eten op de kamer was verrassend leek.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was goed, appelcompote zó lekker bij de frietjes! Helaas was mijn biefstuk medium ipv rood (maar daar hou ik altijd al rekening mee, vandaar dat ik geen medium bestel...) en kreeg ik stroganoffsaus ipv de bestelde pepersaus. Dat was wel erg jammer. Toen de rest van de kruidenboter van mijn broodplankje maar gebruikt voor mijn biefstuk. Dat was ook prima en beter dan klagen in deze tijd waarin iedereen keihard zijn best doet!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

top, petje af

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten Super service tot op de kamer gebracht

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond eten besteld, half uur na bestellen stond de bezorger al voor onze neus! Super snel. Lekker gegeten en ruim voldoende van alles, voor herhaling vatbaar!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig gegeten en keurig geregeld!!!!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke eten. Super top

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza was vet en klef. Slechte kwaliteit

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De schnitzel en spies van kippedijen waren overheerllijk en de garnituren (frites,geb aard,sla etc) waren ruimvoldoende en service tot aan de deur. Een dikke pluim dus👌👌

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat onwijs leuk! Wij bestelden een stokbroodjes vooraf, spareribs en tournedos als hoofd en cheesecake en tiramisu als nagerecht. Wij verwachtten dat het in 1x gebracht zou worden in boxen bijv. Net als bij de take away. Maar nee! Gang voor gang werd dit aan de kamerdeur gebracht, en echt. Eten was van goede kwaliteit. Medium was ook echt medium ( en mals!) Spare ribs mogen iets kruidiger maar evengoed lekker. En achteraf zet je alles weer op de kar en rij je de gang op. Ideaal, perfect en eigenlijk ook best romantisch voor deze tijd. Dankjewel van der valkjes!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker - goed warm en stipt op tijd (in Purmerend)! Zeker een aanrader!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan niet beter, complimenten

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker, mijn kinderen vinden het super heerlijk lekker en ik. Top

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 gerechten besteld en maar 3 broodjes erbij gekregen terwijl erbij stond bij ieder gerecht 2 broodjes erbij. Voor de rest was alles voldoende

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eigenlijk is het nul sterren. Wel besteld, maar niet geleverd. Er was nl. geen kok aanwezig. Treurig!!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgde maaltijd.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was geweldig lekker:) eerste keer maar zeker niet de laatste

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles tot in de puntjes geregeld en bovenal vindingrijk omgegaan met de covid maatregelen. Zoals de gedekte eettafel waarop je kunt genieten van een terplaatse besteld diner voor twee. 1 ster minder voor het bed welke nogal hard was en het bad wat moeilijk "warm warm" werd.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Mooie kamer, diner en ontbijt erg goed verzorgd. Jammer dat de lift niet werkte

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakte heerlijk, porties zijn groot genoeg. Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kamer 212

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker en goed. We kregen er veel lekkere gerechtjes bij alleen mag het eten de volgende keer wel warmer zijn.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk 😋

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super goed geregeld, werd tot aan de kamer gebracht en smaakte ook heerlijk. Onze enorme dank hiervoor.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was perfect, goed warm en op tijd . Ruime porties. Echt een aanrader.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en service

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten, werd in twee gangen aan de kamerdeur geserveerd. Tournedos was mooi warm, medium gebakken met passende bijlagen

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en goed warm👌

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. En ruim voldoende.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het bestelde eten kwam keurig op tijd en prima op temperatuur. Het was allemaal heerlijk!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super service en heerlijk eten. Vlees was super mals!!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit en super verzorgd.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig zoals jullie het doen. Top. En het eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Visschotel was heerlijk. Carpaccio salade was heerlijk en ruim voldoende. Begtijp alleen croutons erbij nooit hahaha. Precies op tijd stond t voor hotelkamer deur, goede service!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed en lekker

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles perfect...erg lekker en super service. Tot snel weer.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd. Keurig op tijd. Lekker veel en warm

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top heerlijke maaltijd! Echt genoten👌🏻

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, en super service tot aan je hotelkamer! Goed geregeld!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon perfect. Mooi op tijd bezorgd bij het vakantiepark. Alles goed warm en keurig verpakt. Super service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en perfecte bezorging alles volgens afspraak zeker voor herhaling vatbaar dank jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden het leuk; jammer dat de cloche over onze biefstuk ontbrak. Ontbijt uitstekend! Prijs vd wijn voor op kamer aan hoge kant

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service Eten was heerlijk

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top gegeten. Wijn op goede temperatuur. Zo fijn in deze covid tijd.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten !!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker .Maarmag welwater warmer

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten werd keurig op tijd bij onze hotelkamer bezorgd. Het was lekker en nog goed warm. Ruim voldoende grote porties en goed vers. Voor de nagerechten moesten we nog even naar de receptie bellen. Dat was ons niet helemaal duidelijk. Maar ook die werden snel bezorgd en ze waren heerlijk!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk hoofdgerecht met zalm. Perfect klaargemaakt!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spagetty en een ruime portie. Bedankt

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het bestelde diner was gewoon voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles is heel goed geregeld het eten is echt fantasties en de kamers zijn perfect schoon en lekker ruim top .

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij waren bang dat het raar werd met de corona regels. Maar de tafel in de kamer, het altijd vriendelijke personeel... Het is wederom perfect binnen de huidige regelgeving. Thanks

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk 3 gangen gegeten en top service!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en nog goed heet ondanks dat het van volendam naar purmerend gebracht is. Ruime porties en als vertassing een fles wijn

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon prima.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De bezorging was precies op tijd. We kregen een fles bubbels cadeau. Aanrader!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Food was okay, but the two service desk girls were very bad in service and negotiations. Very rude and bitchy and NOT good in service for hotel guests. Even if you not agree a service host should still be friendly and patient. Would never book the hotel again for business or business guests.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten! Heel veel ook.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Fijn dat het naar de kamer gebracht werd! Goed verzorgd! Echt een aanrader!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We warren weer zeer tevreden over ons verblijf bij Van der Valk. We leven in rare tijden en daarom is een Hotel overnachting even een geluk moment. Als dan de verzorging van de gast zo goed geregeld is dan wordt je daar blij van. Altijd vrolijk en goed persoon. Het besteld eten is goed en warm. Het ontbijt is, ondanks de maatregelen die ze moeten nemen, erg goed verzorgd. Ik weet hoe zwaar de horeca het heeft maar dit vindt ik altijd weer bijzonder dat het zo goed is en blijft. Wij kunnen vergelijken met andere hotels en daarom weten wij dat Van der Valk het zeer goed voor elkaar heeft. Je voelt je zelfs een beetje schuldig om voor deze prijzen zo goed verzorgt te worden☺

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was niet normaal zo lekker gegeten is zeker voor herhaling vatbaar

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top, had een ovenschotel brood vergeten. Werd beetje onbezorgd. Alleen de broodjes waren niet goed gebakken. Wit en keihard. Jammer

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super! Dit waren de beste spareribs ooit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

5 minuten later bezorgd dan het aangeven tijdstip. Maar de kwaliteit van het eten maakte alles goed. Heerlijk gegeten.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk eten zoals je gewent bent van vd valk. En goed te doen in je hotel kamer

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd naar onze hotelkamer gebracht. Top service! Het eten was heerlijk!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, we waren even vergeten hoe het smaakte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en op tijd

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker thuis : uit eten geweest" :-)

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk,lekker warm en genoeg,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!! Het was meer dan genoeg, warm & weer vertrouwd 🙌🏻

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en ruim voldoende, goede service en bediening

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en service was top 👌🏻 , bedankt van der Valk

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer uitgebreide maaltijd, erg smakelijk!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Nog heerlijk warm en de porties waren meer als genoeg. Een aanrader.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd, rauwkost, groenten, aardappelen, meer dan genoeg en lekker.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super !!! Keurig verzorgd

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buiten de super vriendelijke bezorgster om perfect geleverd eten zoals je het altijd krijgt in het restaurant. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat is het eten fantastisch. Ondanks dat we in Monnickendam wonen was het warm en heerlijk. En precies op de bestelde tijdstip geleverd.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker allemaal helemaal top

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker Eten was nog erg warm toen het gebracht werd. Zeker waar voor je geld Gaan zeker nog een keer bestellen👍

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes op tijd alles was lekker dank je wel

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! En ook nog eens op tijd bezorgd!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en erg lekker eten. Zeker 5 sterren waard. Zeer vriendelijke bezorgers.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed en lekker eten.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super Een gerecht vergeten werd meteen bezorgd na een telefoontje Met een flesje rode en witte wijn echt top

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het weer een heerlijke, geslaagde maaltijd, die ons gezellig samenzijn compleet maakt. Heerlijke tongetjes met Volendamse doop, malse spare ribs met lekkere sausjes. Top!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd. Eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed verpakt. Opmerkingen is meegenomen. Tip..maak zichtbare dat t van Motel afkomstig is!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden en genoten van het heerlijke eten. Wij gaven het cadeau. Ontvangers konden bij bezorging niet zien wie leverde. Zou mooie aanvulling zijn op de dienst .

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede service en het eten is super!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs, carpaccio en een kinderpizza. Ook lekker veel bijgerechtjes meegekregen. De bestelling was precies op de afgesproken tijd klaar.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was keurig op tijd en er was zorg aan besteed. TIPS zo nu en dan wat wijzigingen aan brengen aan de aangeboden gerechten. De hardlopers laten staan, de minder hardlopers vervangen door andere gerechten.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De man aan de deur in pak en zeer netjes wat goed het eten is top vers lekker nou tot de volgende keer aan maar gr fs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Schnitzel met extra champignonsaus en mayo. Bij afhaal een paar minuten wachten totdat het klaar was. Alles goed verpakt, veel van alles en natuurlijk met de Valk appelmoes met kers. Smaakte allemaal prima. Henk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld. Het eten werd exact op tijd bezorgd. Het eten smaakte uitstekend. Het was zelfs zoveel dat we er de dag erna nog een keer van konden eten.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, bezorging zeer goed. Zelfs tot de deur van het vakantiehuis. Zeer tevreden en zeer aan te raden. Grappig detail is toch het bakje appelmoes met de kers dat meegeleverd wordt.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Super lekker en alles was warm! Echt thuis uiteten

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Tijdens het wachten op m’n bestelling kreeg ik een lekkere kop thee, personeel was heel vriendelijk. Tasjes eten werden zelfs naar de auto gebracht. Bijna thuis belde de manager dat de sliptong nog was achter gebleven. Even balen, maar hij kwam het zelf brengen binnen 10 min. Dus prima service! Eten was erg lekker.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en ruim voldoende!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel veel en heel goed

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

eten was lekker, hoeveelheid was ruim voldoende, het eten was exact op tijd klaar en was heerlijk warm. de patat en aardappels waren lekker van smaak maar was bij aankomst wel slap

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend gegeten. Stond klaar op opgegeven tijd en was keurig verpakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles keurig verzorgd, meer dan genoeg en lekker gegeten. Enige aantekening is dat er bij de pasta te weinig saus zat in verhouding tot hoeveelheid spaghetti.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza komt uit de supermarkt en is aangekleed met extra kaas dus dan is de prijs te hoog

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we gewend zijn van Van Der Valk, prima product voor goede prijs! Op het afgesproken uur geleverd (wachttijd ca 5 min).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker weer. Alleen een tip misschien de patat in een zak te doen in plaats van aluminium bakje. Word erg slap. De gebakken aardappels gaan wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks drukte snel geholpen. Smakelijke salade. Voor herhaling vatbaar.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk,zag er goed verzorgd uit.We zijn zeer tevreden!!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en de vertrouwde van der Valk kwaliteit. wel puntje van aandacht voor de bestelsite: bij de gerechten staat een keuze uit sauzen (pepersaus,stroganoff) alleen de optie verschijnt niet bij het selecteren van het gerecht. In de opmerkingen de sauzen gezet maar die waren er helaas niet bij geleverd. (Zie als voorbeeld de site van Valk Gilze)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. De welbekende Valkkwaliteit maar dan thuis. Makkelijk bestellen betalen en ophalen. Alles netjes verpakt en eten was nog heet bij thuiskomst. Aanrader.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb regelmatig een salades van Volendam. Had 3 persoons genomen maar hij was stukken kleiner dan normaal. Zat minder op.mindere zalm en aal. Schaal was ook klein. Zal een hele zak sla op. Maar het was heerlijk en smaakte. Volgens mijn man stond er op de bon ook 2 personen. Maar hij heeft het niet meegenomen. Maar heb voor 3 betaald. Hopelijk de vo l gende x zoals we gewend zijn.